Velkommen til SparEnergiHus

Hvad gør vi?

Vi specialiserer i energi besparende og miljøvenlige huse. Vi adapterer den nysete teknologi til at nedsætte varme og el udgifter til både beboelses huse og erhvervs byggeri, med fokus på vedvarende energi. Vi udnytter vore erfaringer til at levere den bedste kvalitet til fornuftige priser. Vi er detikered i at vores huse er energi effektive og har lave varmeomkostninger med mulighed til at sælge overskuds energi (solceller) til energiselskaberne.

Flere Opl.

Hvad tilbyder vi?

Vi leverer top kvalitetes produkter fra Kina, vi udnytter jordvarme, sol, og vindenergi til ad nedbringe energiomkostninger og til at reducere CO2 udslip. Vi tilbyder solceller, solfangere, husstands vindmøller og varmepumper til alle vores huse alt efter køberens ønsker. Vi tilbyder havehus, redskabsskure, garager og grillhytter enten standard eller specialbygget efter kundens ønsker.

Flere Opl.

Vores Mål

Vi tænker på miljøet og vores kunder er vigtige for os. Ved at udnytte energibesparelser og vedvarende energi, så kombinerer vi de to og reducerer både varme omkostninger og CO2 forurening.

Kontakt os venlig for flere oplysninger.

Flere Opl.