Om SparEnergiHus

Hvem er vi?


Vores team består af specialister i husbygning og energi.

Med alt fra grunderfaring i hus bygning og energi besparelse, er vi et top hold som har know-how og erfaring til at forsikre levering af den bedste kvalitet til fornuftige priser. Desuden detikerer vi os til at bygge de mest energi rigtige huse muligt, med de laveste varmeomkostninger og muligheden til at sælge overskudsenergi til energiselskaberne.

Haraldur Johannesson
CEO

Over 30 års erfaring i jordarbejder, landscaping, construction and heavy lifting, vores chief executive officer Johannesson leder firmaet med hands-on know-how.

Gudmar Ragnar Stefansson
CMO

Over 20 års erfaring som tømrer, smed og Diplom Enginør i store og små projekter i Danmark, Norge, Sverige og Island, vores chief management officer Stefansson har styr på sagerne.

Sigurdur Haraldsson
CTO

Som erfaren project leder og med knap 30 år som certificert System Administrator og import manager, vores chief technology officer Haraldsson holder systemerne kørende.

Gu Hong
CCO

Vores chief communications officer Gu Hong er en kvalificeret oversætter og er derfor med rødderne på det rette sted for kommunikation med vores leverandører.


Copyright © SparEnergiHus 2017